Odvoz gospodinjskih aparatov

Opravljamo iznos in odvoz gospodinjskih aparatov iz vaših stanovanj, hiš, kleti in podstreh. Prenos po stopnicah ali z dvigalom opravljamo ročno ali s pripomočki-hitro, strokovno in natančno. Pralne in pomivalne stroje, hladilnike, zamrzovalnike, štedilnike, ter vse ostale male gospodinjske aparate lahko pred iznosom tudi odklopimo iz električnega omrežja.

Aparate lahko tudi sami pripravite pred objekt in za vas naredimo samo odvoz na smetišče in v reciklažne centre za predelavo teh električnih aparatov.

Odvoz gospodinjskih aparatov

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

odvoz gospodinjskih aparatov odvoz stanovanjske opreme odvoz kosovni odvoz odvoz materiala odvoz pohištva

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.