Odvoz pokvarjene elektronske in električne opreme

Odvoz električne in elektronske opreme, ter prenos na kamion (po dogovoru) opravljamo v skladu z zakonom in odlaganjem teh odpadkov.

Med električno opremo spadajo veliki gospodinjski aparati (pralni, pomivalni stroji, hladilniki, zamrzovalniki idr.) in male gospodinjske naprave (mešalniki, sesalci, šivalniki idr.). Med elektronsko opremo pa prištevamo televizijske in računalniške ekrane, računalnike, tiskalnike, radijske sprejemnike, videorekorderje in podobno.

Vso to odpadno električno in elektronsko opremo odvažamo v centre za sprejem in predelavo le teh. Le pravilno odložena oprema je dobra za nas in naše okolje.

Odvoz pokvarjene elektronske in električne opreme

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

odvoz pokvarjene elektronske in električne opreme odvoz kosovni odvoz odvoz materiala odvoz pohištva

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.