Odvoz odpadnega pohištva

Odvoz odpadnega pohištva opravljamo strokovno,hitro in z izkušeno ekipo. Staro odsluženo pohištvo odvažamo na mestno deponijo ali v centre za predelavo lesenih odpadkov.

Pohištvo razstavimo in po dogovoru tudi spraznimo vsebino omar, ter prenesemo na kamion. To lahko opravi tudi naročnik sam, mi pa le odpeljemo odpadno pohištvo.

Odvoz odpadnega pohištva

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

odvoz odpadnega pohištva odvoz iz kleti odvoz iz garaž odvoz iz stanovanj odvoz iz podstreh odvoz gospodinjskih aparatov odvoz stanovanjske opreme odvoz kosovni odvoz odvoz materiala odvoz pohištva

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.