Odvoz iz kleti, garaž, stanovanj in podstrešij

Potrebujete odvoz iz kleti, garaž, stanovanj in podstrešij. V okviru svoje ponudbe pomagamo pri čiščenju, praznjenju in odvozu vsega odpadnega materiala, ki se vam nabira pri vas doma.

Dotrajano pohištvo in njihovo vsebino, aparate, stanovanjsko opremo, kovino, gradbene odpadke in vse ostalo česar bi se radi znebili, strokovno, hitro in po pravilih za ločevanje odpadkov pripravimo in odpeljemo na smetišče ali v reciklažne centre za predelavo odpadkov.

Odvoz iz kleti, garaž, stanovanj in podstrešij

Za podrobne informacije ne oklevajte in nas kontaktirajte!
Na voljo smo vam vsak delovni dan
od ponedeljka do petka med 8.00 – 18.00 uro in v soboto od 8.00 – 13.00 ure.

odvoz iz kleti odvoz iz garaž odvoz iz stanovanj odvoz iz podstreh odvoz gospodinjskih aparatov odvoz stanovanjske opreme odvoz kosovni odvoz odvoz materiala odvoz pohištva

ZAHTEVAJ BREZPLAČNO PONUDBO

    Soglašam, da posredovane osebne podatke hranite in uporabite, da me prek e-naslova ali telefona občasno obveščate o:

    Vaše podatke bomo uporabljali izključno za namen, za katerega smo pridobili vašo privolitev. Vaše osebne podatke bomo uporabljali zaupno in jih ne bomo posredovali tretjim osebam. Vašo zasebnost obravnavamo v skladu z določili GDPR in Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

    Od prejemanja sporočil se lahko kadarkoli odjavite tako, da pošljete sporočilo na e-naslov: klemen.libanov@siol.net z naslovom Odjava. Po obdelavi zahteve za odjavo vam bo Klemen Libanov s.p. prenehal pošiljati vsebine, od katerih ste se odjavili. Podrobnosti o odjavi, obdelavi in varovanju osebnih podatkov si preberite v Pravnih obvestilih.